# SEO TIP 10 Focus je op je bezoeker

Doelgroep bepaling

Weten wie je bezoekers zullen gaan worden begint bij het bepalen van je doelgroep. Kijk hierbij goed naar leeftijd, geslacht, hobby’s en werk. Wanneer je jouw doelgroep hebt bepaalt kan je de focus scherpstellen op de juiste groep mensen in plaats van met hagel te schieten en hopen dat je iemand bereikt.

Weg met die concurrenten

Jouw website moet een afspiegeling zijn van jouw producten en/of diensten. Jij hebt unique selling points die je wilt uitlichten. Focus je op deze punten en kijk niet teveel naar wat anderen doen. Schrijf je website voor je bezoeker en niet om beter te zijn dan je concurrenten! Je wilt namelijk je bezoekers bereiken met je website en niet je concurrent.

Vertel het verhaal dat zij moeten horen niet dat jij wilt vertellen.

Verlies nooit het doel van jouw website uit het oog! Dat doel, jouw bezoekers op de hoogte stellen van jouw producten en/of diensten moeten de rode draad zijn door je website! We zijn snel geneigd om ons EIGEN verhaal te vertellen, zoals wij het graag zouden willen lezen of vertellen. Maarrrrrr je bent niet je eigen klant! Je bezoekers zijn je potentiele klanten en het is die bezoekers die je moet aantrekken met teksten die HIJ of ZIJ graag wilt lezen.

Vind jij dit lastig? Of vraag je je af of je op de juiste weg bent? Neem gerust contact met ons op en ons Content Creation Team gaat voor jou aan de slag.

Not a Parrot HQ

Gluck auf 5
6446 BS Brunssum
Nederland
(bezoek alleen op afspraak)

©Not a Parrot  |  Kvk 68237057 | BTW 173789742B01 Algemene voorwaarden   Cookie- & Privacy beleid  |  Contact