# SEO TIP 8 Sharing is caring

Transparant

Maak geen geheim van wat je doet! Leg op een transparante wijze uit wat jouw producten en diensten inhouden. De beste klanten zijn namelijk klanten die jouw producten en diensten zien als een toegevoegde waarde op wat zij doen.

Gouden bergen beloven, als je maar inschrijft of deze fantastische training volgt, zorgt voor twijfel en onduidelijkheid. En laten dit nu net 2 elementen zijn van klantgedrag die NIET bijdragen aan jouw verkoopcijfers.

Gratis

Het gratis weggeven van tips & trics bijvoorbeeld kan ook een hele mooie manier zijn om meer klantbinding te krijgen. Ondernemen doen we met zijn allen en hoe mooi is het als je dan kennis kan delen met elkaar.

Delen

Naast het weggeven van gratis tips & tricks kan je ook ervaringen en kennis delen met je bezoekers. We zijn met meer dan 7,7 miljard mensen op deze aarde, een aantal dat aangeeft dat we niets alleen hoeven te doen. Daarnaast wek je hiermee vertrouwen en betrokkenheid.

Gouden tip:

Wist je dat een potentiële klant jou eerst 8-10 moet hebben gezien (advertentie, bericht etc.) voordat hij over zal gaan tot kopen, bellen of mailen! Zorg er dus voor dat je regelmatig content deelt met je bezoekers en volgers. Alleen op die manier win je hun vertrouwen en zullen ze je klanten worden.

Not a Parrot HQ

Gluck auf 5
6446 BS Brunssum
Nederland
(bezoek alleen op afspraak)

©Not a Parrot  |  Kvk 68237057 | BTW 173789742B01 Algemene voorwaarden   Cookie- & Privacy beleid  |  Contact