What's your mood?

Een moodboard als uitgangspunt

Ieder begin van een onderneming begint bij het ontwerpen van een huisstijl, logo en gevoel dat je via je website wilt overbrengen op je bezoekers.
Het maken van een moodboard kan hierbij een hele fijne tool zijn om jouw ideeen en gedachten tot leven te laten komen.

Door afbeeldingen en kleuren met elkaar uit te proberen krijg je een goed beeld van hoe jij wilt hoe jouw website eruit zal komen te zien.

Ook bij Not a Parrot gebruiken wij moodboards en niet alleen bij het ontwerpen van een website maar bijvoorbeeld ook bij het ontwikkelen van een marketing plan en de vormgeving van social media kanalen.

Het help niet alleen bij de beeldvorming maar het geeft onze klanten ook gelijk een goed beeld hoe wij het voor ogen hebben.
Een plaatje zegt vaak veel meer dan geschreven of gesproken woorden.

Ontdek hoe wij jouw website vorm kunnen geven.

Wil jij een website laten maken of wil je je bestaande website in een ander jasje gieten, een make-over geven? Wij gaan met jouw in gesprek (intake-gesprek) en maken een grafische voorstelling van hoe wij denken dat jouw website het beste tot zijn recht zal komen! We houden naar eisen en wensen met betrekking tot de vormgeving ook rekening met technische haalbaarheid, gebruikersvriendelijkheid en jouw omzet doelen.

Mail ons gerust om een afspraak te maken of vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op om kennis te maken.

Succes!

Not a Parrot HQ

Gluck auf 5
6446 BS Brunssum
Nederland
(bezoek alleen op afspraak)

©Not a Parrot  |  Kvk 68237057 | BTW 173789742B01 Algemene voorwaarden   Cookie- & Privacy beleid  |  Contact